Addlebrained

Ezek vannak

Címkefelhő

Látogatottság

http://filmshit.blog.hu/ http://csibefasz.com/ http://subba.blog.hu/ http://addlebrained.blog.hu/

2009.11.22. 02:39 ADDLE-TEAM

MTV tini pecók

MTV!!!! mtv music television elkezdett le menni a sulyesztőn.Es erre akkor dobbentem rá amikor ma be kapcsoltam es ment a mtv tini cribs.Tehát ez a leiras a músorrol::

A Teen Cribs-ben hétköznapi fiatalok nem éppen hétköznapi otthonait mutatjuk be.

Miért csak a felnőtteknek lehet menő házuk? A fiataloknak is éppúgy kijár, hogy megismertethessék a világgal, milyen különleges körülmények között is laknak. A zenecsatorna népszerű sorozatához, az MTV Cribs-hez hasonlóan a Teen Cribs-ben olyan minden tinédzser érdeklődését felkeltő álomlakásokat mutatunk be, melyeknél extrémebb ritkán akad. Olyan közönségkedvencekkel a célpontban, mint Ryan Sheckler, Keke Palmer, vagy éppen Josh Hutcherson, a műsor a házi vetítőtermes, a mindennel felszerelt high-tech játékszobás, vagy éppen a saját klubbal rendelkező extrém pecókon keresztül mutatja be, hogyan élik fényűző életüket az igazán szerencsések.

IDÉZET VÉGE: és hat az en vélemenyem az hogy ki a faszomat érdekli hogy a kis 14 éves csucskéknek mekkora kurva nagy szerencsélyuk volt hogy gazdag családba szulettek.Miért kell aszt néznije valakinek hogy mas mit engethet meg magának.Nem mindenki ilyen szerencsés.Ez lenne a én véleményem.Evvel a postal aszt is jelezni szeretném hogy blog kezd más témakkal foglalkozni nem csak hulye videók es képek feltoltésevel

 

 

 

Oszd meg és uralkodj!

Szólj hozzá!

Címkék: szar mtv


A bejegyzés trackback címe:

https://addlebrained.blog.hu/api/trackback/id/tr491542987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása