Addlebrained

Ezek vannak

Címkefelhő

Látogatottság

http://filmshit.blog.hu/ http://csibefasz.com/ http://subba.blog.hu/ http://addlebrained.blog.hu/

2010.02.02. 16:11 ADDLE-TEAM

Cseh hatalom

A január elsején életbe lépett szabályozás értelmében 15 gramm marihuána, egy gramm kokain, másfél gramm heroin, két gramm amfetamin, négy darab ecstasy tabletta, öt LSD-s bélyeg, öt gramm hasis, valamint negyven darab varázsgomba alatt lehet csekély mennyiségről beszélni. Ha valakinél határérték alatti mennyiséget találnak egy kábítószerből, akkor szabálysértést követ el, és nagyjából egy parkolási bírságnak megfelelő büntetésre számíthat. Ezenkívül a csehek fejenként öt darab marihuána növényt termeszthetnek a börtönbe kerülés veszélye nélkül.

A gyakorlatban gondolom nemannyira a Prágában besztóndulva kolbászoló turistákat, hanem pl az autósokat fogják basztatni. Cserébe szinte kizárt, hogy ne nyíljon idén több dedikált szmókerhely, mint régen a hollandoknál.

Nálunk ilyen mikor lesz? Kell az a kétharmad vagy nem? Vegyenek meg kilóra. Mekkora fricska lenne a liberálprivatizátor ellenzéknek. Go akárki! Csak ne szórakozzunk már.

Oszd meg és uralkodj!

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb undormány hét híre amit kuldtek fuck face itnernet is bad a nap .....


A bejegyzés trackback címe:

https://addlebrained.blog.hu/api/trackback/id/tr121723029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása