Addlebrained

Ezek vannak

Címkefelhő

Látogatottság

http://filmshit.blog.hu/ http://csibefasz.com/ http://subba.blog.hu/ http://addlebrained.blog.hu/

2009.08.31. 23:03 ADDLE-TEAM

a hét híre

a napiszar.com web portal bejelentése lett a hét híre íme :

A napiszar közel két éves működése után úgy döntött, elég volt. Elég volt abból a sok szar fenyegető e-mailból, amit kaptunk, elég volt a feljelentgetősdiből, a DDoS támadásokból és minden kellemes szarból, ami ezzel az oldallal járt. Itt újzsélandon úgyis annak a cigány kurvának lesz igaza, aki a májvipre felteszi magát széttárt lábakkal.

Így hát hosszas rágódás egyeztetés után közösen úgy döntöttünk, hogy bekaphatja csontig az összes ilyen pina meg fasz, itthagyjuk az egész országot és egy olyan helyre költöztetjük az oldalt, ahol nem tudnak baszogatni az ilyen pontagyú lények. Ha a magyar államnak nem sikerült elhallgattatni a kuruc.info-t akkor talán nekünk is jó lesz Amerika.

Nos kedves Napiszarosok IGEN, ez már Amerika hangja! Ez a post már az USA-ból jön és ha bárkinek gondja van velünk, ide lehet jönni panaszkodni Obama bácsinak.

Ami titket érint, az egyedül az e-mail címünk megváltozása. Kérünk titeket, hogy a gmail.com-os címet felejtsétek is el, a jövőben a napiszar@napiszar.com e-mail címre postázzátok szarcsimbókjaitokat!

És ezúton szeretnénk megköszönni eddigi szerver szolgáltatónknak mindent, de nem szeretnénk nekik sem több zűrt okozni.

Oszd meg és uralkodj!

Szólj hozzá!

Címkék: hét híre


A bejegyzés trackback címe:

https://addlebrained.blog.hu/api/trackback/id/tr641351930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása