Addlebrained

Ezek vannak

Címkefelhő

Látogatottság

http://filmshit.blog.hu/ http://csibefasz.com/ http://subba.blog.hu/ http://addlebrained.blog.hu/

2009.11.22. 21:55 ADDLE-TEAM

2012 ONLINE FILM !!!!!

Tehát megnéztem a filmet és nagyon tetszett.A efektek és az egész élmeny nagyon szuper.Jojon most a film teljes leírása és bonus a (mozis) film online meg tekintheto csak itt a http://addlebrained.blog.hu/ N  

 

A maják ősi naptára bonyolult csillagászati ismereteket és kifinomult matematikai számításokat igénylő tökéletes alkotás. Egy baj van vele: 2012-ben véget ér ,és sokan úgy gondolják, nem véletlenül. A világ sem tarthat tovább, mint a misztikus tudást tartalmazó naptár. Néhány vezető tudós 2009-ben igazolta, hogy valóban közel a vég és segítségükkel a világ leghatalmasabb államainak vezetői el is készítették a tervet, amelynek alapján sok ember megmenthető, de távolról sem az összes. Jackson Curtis két gyerekével kirándul a Yellowstone Nemzeti Parkban, amikor véletlenül rátalál egy titkos kutatólaboratóriumra és rájön, hogy a kormány hallgatott a közelgő apokalipszisről. Kétségbeesett versenyfutásba kezd az idővel, hogy megmentse a családját: földrengéseket, vulkánkitöréseket, szökőárakat kell túlélnie – mindazt, amit a Föld tartogat a halálra ítélt lakóinak.  Szereplők: John Cusack (Jackson Curtis), Thandie Newton (Laura Wilson), Amanda Peet (Kate), Oliver Platt (Carl Anheuser), Woody Harrelson, Danny Glover (Wilson elnök), Chiwetel Ejiofor (Adrian Helmsley), George Segal (Tony Delgado), Jimi Mistry (Satnam Tsurutani)  

<

Oszd meg és uralkodj!

Szólj hozzá!

Címkék: film egyéb


A bejegyzés trackback címe:

https://addlebrained.blog.hu/api/trackback/id/tr761544879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása