Addlebrained

Ezek vannak

Címkefelhő

Látogatottság

http://filmshit.blog.hu/ http://csibefasz.com/ http://subba.blog.hu/ http://addlebrained.blog.hu/

2009.12.21. 19:29 ADDLE-TEAM

Twitter is killer

Ez a hír kiborított.Hogy lehet az hogy ha valakinek meghal a gyereke,nem az az elsõ hogy felhívod a 911 et (amerika)hanem az hogy ki írod a twitter-en „Talán meghalt a kisfiam”

Igen ez történt meg Floridában.Shelie Ross épp twiterezett amikor a 2† éves kisfiát Bryson 2 percel a tweet elõtt találták meg a mentõk.A metõk próbálták megmenteni a kisfiút de az annya el sem ment a gép elöl,sõt mind státus ezt írta ki„Mindenki imátkozzon,a kisfiam beleesett a medencébe“(jah és twitter neve meg military_mom,hát ez kurva militarys volt).A helyett hogy ki nézett volna az ablakon a kisfiára,inkább twitterezett.Ilyen  végett veszélyes a twitter facebook és stb,mert elviszik az ember fejét a fontos dolgoktól.Bryson R.I.P †2.Az undok nõ Twitterje és a honlapja.A családnak sem konnyü,de ennek nem kellet volna bekövetkeznie.

Oszd meg és uralkodj!

Szólj hozzá!

Címkék: felháborító paranormal hét híre


A bejegyzés trackback címe:

https://addlebrained.blog.hu/api/trackback/id/tr621614163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása