Addlebrained

Ezek vannak

Címkefelhő

Látogatottság

http://filmshit.blog.hu/ http://csibefasz.com/ http://subba.blog.hu/ http://addlebrained.blog.hu/

2009.09.01. 00:41 ADDLE-TEAM

Az internetező mindig segít

Az internetező mindig segít

2009.08.11. 15:57 | 

Hova fordulhatna a kis intim problémáival egy tizenöt éves gyermek? El tudjátok képzelni, hogy lehet olyan kétségbe esett valaki, hogy tőletek vár választ? Pedig van ilyen!

 Ez lehet aranyér? Ugye nem? Nagyon félek.
Tegnap délelőtt a városban voltam,és nem tudtam el menni sehova wc-re,pedig nagyon kellett volna.Aztán tegnap este próbálkoztam,erősen nyomtam,de csak 2 kis bogyó jött.Ma reggel már eltudtam menni,egy kicsit kellett erölködnöm is,de azért jött vmi.És amikor töröltem a fenekem,akkor éreztem egy kis golyó szerű valamit,de nem jött ki a fenekemből,olyan volt,mintha egy kis cérna tartotta volna oda.De nem mertem erősebbe kihúzni.Viszont egyáltalán nem fájt,nem is vérzett.Ez aranyér lehetett vagy (ez most hülyén fog hangzani) egy "kakidarabka":) ami nem jött ki??
nagyon félek,h lehet h aranyér:(
15 évesen nem korai ez?

 

Érkezik is gyorsan a segítség!

Véleményem szerint ez csibésztallér, más néven betyárkörte, tehát a seggszőrön csimpaszkodó szardarabka. Nem aranyér, tépd le, mert büdös lesz. :)

forrás:http://subba.blog.hu/

Oszd meg és uralkodj!

Szólj hozzá!

Címkék: amit kuldtek


A bejegyzés trackback címe:

https://addlebrained.blog.hu/api/trackback/id/tr861352078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása